Fra Oppland Arbeiderblad 9.4.18.

av Doktor Fosnes, 10/04/2018

Lyriaka OA 9_4_18

Vi hadde en fabelaktig konsert sammen med aspirantkoret til Gjøvik musikkskole. Og supert at verdens beste trompetist, Roy Nikolaisen, var så sporty å stille opp på kort varsel.

Skolenes sangdag 2017

av Doktor Fosnes, 01/03/2017

Lyriaka er med på Skolenes sangdag 2017. Vi har laget Skolenes sangdaglåta 2017 som du kan høre her:

Les mer om Skolenes sangdag her.

Lyriaka 20-års jubileumskonsert med notebokslepp

av Doktor Fosnes, 01/04/2016

Lyriaka - Verden er en klump

Sted: Bærum kulturhus

 Tid: 9. april kl. 18.00

Gir ut boka “Verden er en klump” (Norsk musikkforlag) med tekster og noter til 121(!) sanger.

De som kommer:
Lyriaka trio med  Paolo Vinnaccia, Undretrollet, poesihunden Lyriko, Mikkel & reverockerne, mange av tekstforfatterne, masse barn som har illustrert boka + Grav skolekor, Bryn kirkes barnekor, Bærum kulturskoles kor og Bærum pikekor.

Les mer »

Gir ut barnas verker

av Doktor Fosnes, 26/01/2016

Lyriaka i Budstikka i forbindelse med 20-årsjubileum og notebokslipp i Bærum kulturhus 9. april.

IVRIGE: Elever i 4C på Jong skole lager illustrasjoner til en notebok i anledning Lyriakas 20-årsjubileum, her Mathias Poetzsch (til venstre) og Jesper Hveberg Angeltveit (begge 9). – Dette er kult å være med på. Jeg tegner en akebakke til sangen jeg fikk av læreren, sier Mathias. Foto: Knut Bjerke

IVRIGE: Elever i 4C på Jong skole lager illustrasjoner til en notebok i anledning Lyriakas 20-årsjubileum, her Mathias Poetzsch (til venstre) og Jesper Hveberg Angeltveit (begge 9). – Dette er kult å være med på. Jeg tegner en akebakke til sangen jeg fikk av læreren, sier Mathias. Foto: Knut Bjerke

http://www.budstikka.no/musikk/kultur-og-underholdning/barn/gir-ut-barnas-verker/s/5-55-25696

Lyriaka åpner Spellemannsprisen 2003

av Doktor Fosnes, 25/11/2015

Dette er jo allerede blitt en god stund siden, men vi syns det fortjener et gjensyn. Lyriaka med stort band og selveste Ronni Le Tekrø på gitar.

Spellemannsprisen from Lyriaka on Vimeo.

Tøyenparken, Åpning av Friluftsåret 2015

av Doktor Fosnes, 14/01/2015

Lyriaka var så heldige at vi fikk lov til å spille for flere tusen barn som hadde møtt opp i Tøyenparken denne deilige vinterdagen. Her er Onkel Gravesen og Unge Jonskij på lydsjekk.
IMG_0278.JPG
Det var mange viktige mennesker i Tøyenparken denne dagen, både politikere og kronprinsparet. Flua og Mikkel var så heldige at de fikk tatt bilde sammen med selveste kronprinsen!
IMG_0277-1.JPGHer ser dere hvor mange folk som var og så på.IMG_0279.JPG
På kvelden var vi oppe på Sæteren gård der vi jo har vært mange ganger før. Der var det også noen ministere og greier, som skulle snakke om friluftsåret. Der var også flere som skulle sove ute i telt, selv om det var vinter. Vi spilte litt for dem der oppe også, så de kanskje fikk varmet seg litt før natta.

Lyriaka på Supernytt

av Doktor Fosnes, 18/02/2014

Lyriaka_supernyttVi fikk besøk av Supernytt da vi var på heldagsbesøk hos Uranienborg skole. Elevene i 5. klasse var kjempeflinke og resultatet kan du se i reportasjen som begynner på 06:10.

Miniturne til Rissa

av Doktor Fosnes, 26/08/2012

Heisann!

I helgen har vi vært på en superkoselig miniturne til Rissa kommune i Sør-Trøndelag. Vi har skrevet dikt sammen med 3. og 4.-klassinger fra hele kommunen, og til slutt hatt en flott konsert med 1. til 4.-klasse. På søndag hadde Mikkel og Reverockerne konsert på Museet Kystens Arv der vi også overnatta i ei koselig, gammal tømmerkoie. Du kan se flere bilder fra den konserten her. Etter konserten med Mikkel og gutta, fikk vi også med oss et fantastisk teaterstykke.  Det het “Vår egen stamme” og handlet om at vi egentlig er like, selv om vi føler at andre er forskjellige fra oss og kanskje ser annerledes ut.

Her kommer noen bilder fra turen:

På vei oppover måtte vi stoppe for noen kyr. Det ser ut som Gravesen har fått god kontskt.

Her prøver Jonskij å spise en ferje. image

Doktor Fosnes holder på å bli spist opp av en breiflabb.

Gravesen med ny breiflabbhatt.

Hos Elisabeth og Nissa i P4

av Doktor Fosnes, 22/08/2012

image

I dag var vi på superkoselig besøk hos Nissa og Elisabeth i P4. Vi snakket om hvordan det er å jobbe med barn og barns tanker, og vi fortalte masse i fra når vi er rundt på turné.

Vi spilte en sang også – “Kjære pappa” av Kristine fra Moss, som handler om en som savner pappan sin fordi han jobber så mye.

Som dere ser var det Reverockerne som fikk ta bilde med dem. De var der for å snakke om Reverockfestivalen 9. sept. Hvis du vil høre oss på radioen, så slå på P4 den 1. eller 8. september kl 07.00.

Vi høres!

image

Takk, Gudbrandsdalen

av Doktor Fosnes, 20/04/2012

Vi takker både elever og lærere for fem fantastiske uker i øvre Gudbrandsdalen. Vi har fått inn urolig mange fine dikt – spennende og sterke historier, triste ting og morsomme ting. Alle har tatt godt imot oss, og på 23 skoler har vi ledd og grått sammen med flotte, sunne barn. Historiene og møtene setter spor i oss, og vi gleder oss nok en gang for at vi har verdens beste jobb.

image

Takker alle nok en gang, og hilser dere med et bilde fra Fossheim hotell i Lom (Dr. Fosnes følte seg spesielt hjemme her…) som også tok godt imot oss. (Jonskij hadde bursdag)

Mikkel & reverockerne

Besøk Mikkel & reverockerne på reverockerne.no.

Skriv dikt

Du kan sende inn dikt til Lyriko. Lyriko er faktisk helt avhengig av dikt.

Han blir kjempeglad for alt han får - enten det er kort eller langt. Ingen tanker er for dumme eller for kloke for han.

Send inn ditt dikt her.