Veierland

av Doktor Fosnes, 16/10/2011

VeierlandPå vår siste turne med Den kulturelle skolesekken i Vestfold, fikk vi en nydelig dag på Veierland. Veierland er en liten øy som ligger utenfor Nøtterøy ved Tønsberg. Øya er et svært populært hytteområde om sommeren, men det bor også noen fastboende her. Og i dag fikk de besøk av oss!

 

Jonskij hadde vært på Veierland flere ganger tidligere, men for meg og Onkel var det første gang. Turen ut til Veierland går med en veldig koselig liten ferje som har plass til en bil. På Veierland er det faktisk bare en bil, i hvert fall i følge Jonskij. Vi så også en traktor, men ellers kjører alle golfbiler og trillebår. Ja, trillebår! På brygga ligger det sikkert femti trillebårer som folk på øya bruker til å frakte varer og slikt hjem til husene sine.

Veierland skoleSkolen på Veierland har i år 8 elever, så vi rakk å bli litt kjent med alle sammen. Vi hadde en kjempfin konsert og en helt nydelig dag på Veierland og håper vi kan komme tilbake dit en gang.

Nå har vi faktisk spilt på alle skolene i hele Vestfold, så vi takker for denne gang og håper vi sees igjen.

Legg igjen en kommentar

Påkrevd.

Påkrevd. (Vises ikke)

Mikkel & reverockerne

Besøk Mikkel & reverockerne på reverockerne.no.

Skriv dikt

Du kan sende inn dikt til Lyriko. Lyriko er faktisk helt avhengig av dikt.

Han blir kjempeglad for alt han får - enten det er kort eller langt. Ingen tanker er for dumme eller for kloke for han.

Send inn ditt dikt her.