Tilbakemelding som varmer

av Doktor Fosnes, 31/01/2012

· De er kjempeflinke. Den beste konserten noen gang. Kjempeflinke formidlere med utmerket kontakt med elevene.

· Veldig positivt opplegg rundt musikk og diktskriving. Mange av lærarane var skeptiske i forkant, m.a. fordi vi skulle bruke ein heil dag til dette. Men eg har fått berre positive attendemeldingar frå både elevar og foreldre etter dette besøket. Til og med mange av foreldra eg har prata med har høyrt frå ungane sine at dette har vore ein positiv dag. Alle tre musikarane hadde veldig god kommunikasjon med både elevar og lærarar. Kjempeflinke til å formidle, og dei greidde å gjere diktskriving til noko positivt for alle elevane, og gjere stas på dei elevane som fekk lese opp dikta sine. Supert!

· Flott med en Workshop med flere uttrykk og som favnet alle elevene.

4 kommentarer

Takk for den magien de skapte saman med oss på Vågåmo skule!
Det handlar om å gje av seg sjølv for å få noko att, og det skjedde i dag. De bidrog til mange gode prosessar og opplevingar både hjå elevar og vaksne, og det takkar vi dykk for!
Vi ønskjer Lyriaka lykke til, og håpar de møter mykje godt på vegen!

av Gunn O. Berg, February 9, 2012 kl 20:13. Svar #

Takk for en fantastisk flott dag sammen med dere! Både latter og tårer ble fremkalt av det dere fremførte på Dombås skole i dag. (22.03.12) Humor og alvor for både voksne og barn, og deres engasjement inspirerte elevene til å produsere dikt så blekket sprutet. Lyriaka vil nok bli en snakkis på skolen i lang tid. Fantastisk!! Tusen takk!

av Stine Byre, March 23, 2012 kl 00:50. Svar #

Takk og takk. Vi har hatt ein nydelig liten turne på Dovre. Vi har vore einige om at skulane her oppe i uppste Gudbrandsdalen er heilt fantastiske. Eit glødande engasjement frå både lærarar og elevar, og eit særs godt publikum på konsertane. Vi kjem gjerne attende hit, og oppfordrar alle til å kome på konsert i Lom eller på Vinstra 17. og 18. april.

av Doktor Fosnes, March 23, 2012 kl 01:04. Svar #

Takk det samme! Vi har hatt noen fantastiske dager sammen med fantastiske lærere og elever! Håper vi sees på Lom den 19. april eller Vinstra den 18. april!

av Onkel Gravesen, March 26, 2012 kl 22:03. Svar #

Legg igjen en kommentar

Påkrevd.

Påkrevd. (Vises ikke)

Mikkel & reverockerne

Besøk Mikkel & reverockerne på reverockerne.no.

Skriv dikt

Du kan sende inn dikt til Lyriko. Lyriko er faktisk helt avhengig av dikt.

Han blir kjempeglad for alt han får - enten det er kort eller langt. Ingen tanker er for dumme eller for kloke for han.

Send inn ditt dikt her.